Vinst i Sveriges Mästerkock

-säger Johan att jag får när jag ska var med där med dagens lunch 😉 kommer aldrig hända, fy tusan så lite matlagningskunskap jag har i jämförelse!! Kul att få fin uppskattning är det ändå 🙂

Vad hade vi till lunch då? Jo lax med ett fetaosttäcke, lätt smörstekt mangold, savojkål och purjolök. Receptet på laxen får ni självklart!!

Du behöver:

Lax (jag hade 4 portionsbitar)                                                                                                   1 paket fetaost                                                                                                                           ½-1 dl majonnäs                                                                                                                        Persilja, Svartpeppar & Salt

Mosa fetaosten, i med kryddor och lite majonnäs i taget så att det blir en ”lagom” kräm att bre på laxen, gör mao just det, bred på krämen och skicka in laxen i ugnen 160 grader i tja…15-18 minuter.

wpid-20150210_123015.jpgSvårare än så här behöver lunchen lr middagen inte vara, mättande OCH snabb 🙂