Integritetspolicy

Varför har jag en integritetspolicy?

Ditt förtroende är viktigt för mig och jag strävar efter att vara öppen med hur dina personuppgifter hanteras. Därför arbetar jag i enlighet med den högre standarden för personuppgiftsskydd, den europeiska dataskyddslagen som gäller från och med 25 maj 2018, mer känd som General Data Protection Regulation (GDPR).

Personuppgifter som jag behandlar

De personuppgifter du har lämnat till mig när du bokar Din tid,  via formulär, mail eller chatt sparar jag för att kunna ge dig den bästa servicen och för att skicka ut nyhetsbrev med inspiration och erbjudande. Du kan när som helst avregistrera dig från mitt utskick genom att klicka på länken i sidfoten på ett av mina nyhetsbrev eller genom att kontakta mig via mail.

Personuppgifter som jag har samlat in från dig

När du bokar tid/köper vara hos mig samlar jag in dina personuppgifter (namn, adress, telefon, mail).
Jag gör detta för att:

Ge dig information om din bokning på bokningsbekräftelser.
Kunna leverera din beställning & skicka kvitto/faktura via mail
Kunna fullgöra krav enligt exempelvis bokföringslagen.
Kunna skicka erbjudanden och information via nyhetsbrev.
Skicka nyhetsbrev och mail med information om erbjudanden, inspiration och påbud om aktuella aktiviteter hos Fröken Nilssons Hälsa som kan vara intressant för dig som återkommande kund. Du kan enkelt när som helst själv avregistrera dessa mail.

Jag skriver korta anteckningar i Boka Direkts journal efter din behandling OM det finns fakta jag behöver ha för fortsatt behandling men även för framtiden OM det skulle uppstå problem för Dig.
Du har alltid rätt att se dessa anteckningar.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kan komma att delas med aktörer som behandlar personuppgifter för min räkning, s.k. personuppgiftsbiträden. Jag lämnar ut dina personuppgifter till följande:

Boka Direkt: där har support och receptionist-personal tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag. Boka Direkts utvecklingsavdelning har tillgång till alla uppgifter och kan behöva behandla dem för att driftsäkra och buggsöka systemet.
Via Visma eEkonomi har min redovisningskonsult tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag.

Hur länge sparar jag dina personuppgifter?

Jag behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Data kan exempelvis sparas längre om så krävs enligt  tex bokföringslagen.

Dina rättigheter

Du har när som helst rätt att få tillgång till information som finns sparad om dig samt rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Du kan skriftligen kontakta mig och begära att jag tar bort dina personuppgifter.

Ansvarig för dina personuppgifter

Fröken Nilssons Hälsa
Organisationsnummer: 761218-2522
Centrumplan 3E
33331 Smålandsstenar
Kontakt: annica@frokennilssonshalsa.se