Värk? Artros?

6 januari skriver Kurera om Artros, en riktigt besvärlig åkomma där kroppen bryter ner sitt eget brosk 🙁 inte kul!! Artros är den vanligaste formen av reumatisk ledsjukdom….
I Kurera skriver de om lite olika sätt att lindra värken och bland annat kommer roten Djävulsklo upp! Länk till artikeln

Djävulsklo
Djävulsklo kan lindra ledsmärta och inflammation vid artros genom att bromsa nedbrytningen av arakidonsyra till prostaglandiner och minska frisättningen av proinflammatoriska cytokiner som har en starkt nedbrytande effekt på ledernas brosk. Studie bekräftar rotens goda effekt på ledsmärta och artros. I en studie kunde 60 procent av användarna avsluta medicineringen med antiinflammatoriska och smärtstillande läkemedel medan 30 procent kunde sänka doseringen.

Jag tycker det är så häftigt att helt naturliga produkter kan ha så bra effekt!!
Utan biverkningar 🙂

Djävulsklo olja - djöfullinn olíu  +  Hajkräm - Hákarlakrem

Kombinerar Du sen Djävulsklooljan med Hajkrämen så blir effekten ännu bättre!
Det är som att Hajkrämen leder oljan djupare.

Hur kan Du mer hjälpa Dig själv om Du drabbats av artros?

Eftersom det är en autoimmun sjukdom så måste tarmen repareras, så glutenfritt är en förutsättning.
Se till att inte ha näringsbrister! Mao ät grönsaker och nötter, håll ditt blodsocker på en balanserad nivå.
Se till att få till avkoppling VARJE DAG ( mindfullness, yoga, andningsminut) stress ökar blodsockret vad Du än stoppar eller inte stoppar i munnen….högt blodsocker göder inflammationer…
RÖRELSE, ja att Du rör på dej gör att kroppen VILL återskapa brosk (även om det går väääldigt långsamt) och för att Du ska fixa att röra på Dig trots värk så är Djävulsklo +  Hajkräm superbra.

Pris då för dessa?
Ordinarie pris: 866 kr
VIP-pris: 692 kr.

Vill Du testa dessa produkter så bara hör av dej, antingen via en kommentar här under lr via mail, annica@frokennilssonshalsa.se så hjälper jag Dig att få chansen att använda dessa fina produkter!

 

2 reaktioner till “Värk? Artros?”

  1. Hej, jag skulle vilja testa produkterna. Kan det vara till hjälp vid inflammation tex bukspottkörtel ?

Kommentarer inaktiverade.