Hot Shot

Hej på Er 🙂

Hösten närmar sig, skolorna är igång och med det kommer oftast någon förkylning, sällan jag blir riktigt förkyld numer men lite täppt i näsan lr sträv i halsen blir jag ibland.  Misstänker att jag inte är ensam om det så här kommer ett tips som är värt att testa!!

HOT SHOT (o nu menar jag inte den man dricker 😉 )

Hot shot - Eins og skot

Hot Shoten är en avslappnade och omhändertagande specialkräm. Den är behaglig att massera in på bröstet, bihålorna (förkylning), och tinningarna (huvudvärk/migrän). Älgört är en av krämens välgörande örter som även ger en doft av liniment.

Linimentdoften är precis lagom och inte stickig utan uppiggande, jag känner riktigt hur det lättar i bihålorna 🙂

Syrrans man testade den i somras när migränen flög på med flimmer framför ögonen, på ca 10-15 minuter efter att han smort in tinningar och panna så försvann flimret!! Häftigt tycker jag, att bara helt naturliga örter och oljor/krämer kan ha en så snabb effekt. Resten av huvudvärken/migränen har jag för mig han sa avtog den närmsta timmen och den dagen på semestern va räddad 🙂

Står även att Hot Shot ska vara bra vid mensvärk, det har jag inte testat än men kommer….

Intresserad av att ha en egen naturlig räddning när huvudvärk/förkylning slår till? Kontakta mig på mail annica@frokennilssonshalsa.se så hjälper jag dej!!

Läs gärna mer om de olika produkterna HÄR 

Blir Du nyfiken på produkterna och vill vara med och hjälpa fler att hitta bra produkter så finns inga hinder för att även Du kan sälja dessa produkter!! Säg bara till så hjälper jag till 🙂