Min hudvårdsrutin – Scandinavian Herbs

20151020_102413

Ledig dag från jobbet i offentliga sektorn, så då passar jag på att testa lite nytt från Scandinavian Herbs hurdvårdsserie mellan pluggandet och jobbandet med Peoples Wellness.

Har sedan innan Rengöringsmjölken, Ansiktsvattnet, Havets Mirakel och Ögonkrämen och gillar dom väldigt mycket!!
Rengöringsmjölken gör inte min hud torr och stram och den tar bort smink väldigt bra.
Ansiktsvattnet är bara så skönt, piggar upp på något härligt vis 🙂
Återfuktning som verkligen går in i huden och inte lämnar ngn konstig hinna får jag utan problem med Havets Mirakel, och sist men inte minst en mild och skön ögonkräm som inte svider lr irriterar ögat om den skulle komma in i ögat.

Idag har jag lagt till i rutinen en Ansiktspeeling som passade mig perfekt, lite riv men inte så att det gör ont i huden, jag gillar att verkligen massera in rengöring/peeling och det fungerar utmärkt.
På med svagt grön Ansiktsmask Kur i 8-15 minuter, och detta måste ni bara känna själva! Den är uppiggande och svalkande, återfuktar så att huden känns som en babyrumpa 😉 Huden känns oerhört mjuk och väldigt ren! En del masker jag testat innan lämnar en konstig nästan kletig hinna efter sig, det tycker jag känns ofräscht!!

Den här ”kuren” kan jag verkligen tänka mig att göra 1 gång/vecka hädanefter framför allt för att den går ganska snabbt att göra! Fin återfuktad hud inom 20 minuter!

Vill Du läsa lite mer om produkterna så klicka dej in HÄR och skrolla till den produkt du är nyfiken på 🙂

Eftersom jag är återförsäljare av dessa produkter så kan du självklart köpa dom av mig och då tänker jag mig att jag kan erbjuda dig 2 olika paket med ansiktsprodukter

Paket 1: Rengöringsmjölk, Ansiktsvatten, Havets Mirakel & Ögonkräm
Ordinarie pris: 1264 kr VIP-pris (ditt pris) 1011 kr

Paket 2: Rengöringsmjölk, Ansiktsvatten, Havets Mirakel, Ögonkräm, AnsiktPeeling & Ansiktsmask Kur
Ordinarie pris: 2338 kr VIP-pris (ditt pris) 1870 kr

Lämna en kommentar lr maila mig på annica@frokennilssonshalsa.se så fixar jag detta åt dej 🙂