Integritetspolicy

Varför har jag en integritetspolicy?

Ditt förtroende är viktigt för mig och jag strävar efter att vara öppen med hur dina personuppgifter hanteras. Därför arbetar jag i enlighet med den högre standarden för personuppgiftsskydd, den europeiska dataskyddslagen som gäller från och med 25 maj 2018, mer känd som General Data Protection Regulation (GDPR).

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Fröken Nilssons Hälsa/Annica Nilsson, org.nr 761218-2522 (”jag”, ”mitt och ”min”), med adress Alstigen 2, 33392 Broaryd (ej besöksadress) är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig).

Personuppgifter som jag behandlar

De personuppgifter du har lämnat till mig när du bokar Din tid,  via formulär, mail eller chatt sparar jag för att kunna ge dig den bästa servicen och för att skicka ut nyhetsbrev med inspiration och erbjudande. Du kan när som helst avregistrera dig från mitt utskick genom att klicka på länken i sidfoten på ett av mina nyhetsbrev eller genom att kontakta mig via mail.

Personuppgifter som jag har samlat in från dig

När du bokar tid/köper vara hos mig samlar jag in dina personuppgifter (namn, adress, telefon, mail).
Jag gör detta för att:

  • ge dig information om din bokning på bokningsbekräftelser.
  • kunna leverera din beställning & skicka kvitto/faktura via mail
  • kunna fullgöra krav enligt exempelvis bokföringslagen.
  • kunna skicka erbjudanden och information via nyhetsbrev.

Jag skriver korta anteckningar i Boka Direkts journal efter din behandling OM det finns fakta jag behöver ha för fortsatt behandling men även för framtiden OM det skulle uppstå problem för Dig.
Du har alltid rätt att se dessa anteckningar.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kan komma att delas med aktörer som behandlar personuppgifter för min räkning, s.k. personuppgiftsbiträden. Jag lämnar ut dina personuppgifter till följande:

  •  På Boka Direkt har support och receptionist-personal tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag. Boka Direkts utvecklingsavdelning har tillgång till alla uppgifter och kan behöva behandla dem för att driftsäkra och buggsöka systemet.
  • Via Visma eEkonomi har min redovisningskonsult tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag.

Hur länge sparar jag dina personuppgifter?

Jag behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Data kan exempelvis sparas längre om så krävs enligt  tex bokföringslagen.
Du kan när som helst kontakta mig skriftligt och begära att jag tar bort dina personuppgifter.

Dina rättigheter

I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som jag behandlar om dig samt rätt att begära rättelse av dina personuppgifter.
Du kan när som helst kontakta mig skriftligt och begära att jag tar bort dina personuppgifter.

Kontaktuppgifter

Fröken Nilssons Hälsa
Alstigen 2
33392 Broaryd

annica@frokennilssonshalsa.se