Mitt Första Intryck – Hajkräm

Jag fortsätter att testa Icelandic Herbs produkter.

Jag har sedan jag va liten haft atopiskt eksem/böjvecks eksem och smort med både det ena och andra, luktat som en böckling och smort med starkare kortisonkrämer men inget har eg gjort min hud helt bra förrens jag plockade bort mejerierna!! ( + gluten och socker) Då Ni, så fina händer och hud har jag inte haft på läääänge!! Men nu den sista tiden har mejerierna återkommit lite i mitt kostval, och självklart så blommar eksemet upp en anings, inte alls som förr men irriterande nog är det. Tänk er att vakna av att det kliar så vansinnigt mellan fingrarna att det enda du kan tänka på är att hala fram en frottéhandduk och dra rejält mellan fingrarna!! Blir det bättre?? Nej verkligen inte 🙁Watch Full Movie Streaming Online and Download

När nu detta inträffade sist tänkte jag att någon av krämerna/oljorna jag fått hem va det allt som skulle vara bra vid eksem, läsa i mitt material och kom fram till att Hajkrämen vore spännande att testa 😉  Så här beskrivs krämen:

En effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Innehåller squalene – hajleverolja och används med goda resultat av mycket torr hud, psoriasis, svårläkta sår, ledvärk, gikt, tennisarmbåge, problemhy, hälsporre. Hajkrämen är antiinflammatorisk och innehåller endast naturliga ingredienser. Hajleveroljan kommer från grönlandshaj som fastnar i fiskenät, och där dött, köttet går endast att använd till ”surhaj” men hajleveroljan har många bra egenskaper. Grönlandshajen är inte utrotningshotad och det är endast djur enl ovan som används, djur som annars hade slängts på komposten….

wpid-20150620_130720.jpg

 

Vad hände då? Jo efter kanske 10-20 minuter slutade det klia helt (så skönt!!) men va ff rött och irriterat, små blåsor precis som det brukar börja med. Senare under dagen, efter att jag målat lite på huset och vattnat och tvättat, ja gjort saker som i vanliga fall skulle få kliandet att starta igen, kollar på/mellan fingrarna och ser en klar förbättring!! Blåsor på tillbakagång rejält och inte rött, såg nästan helt normalt ut 🙂 Tjoho va härligt!! Är någon dag efter ff lite torr så jag stryker på ett tunt lager efter dusch, inget nytt utbrott trots mejeriätandet!! Ska bli intressant att fortsätta testa!! Fortsättning följer…..

 

Är Du intresserad av att testa produkter från Icelandic Herbs så kontakta mig så hjälper jag Dig gärna 🙂