Mitt Bästa Jag 2015

Alla förtjänar att må sitt bästa, det är en stor önskan hos mig. Viktigt då är garanterat att jag börjar med mig själv! Sedan jag hade äran att få lyssna till Maria Helander på kostrågivarutbildningen i höstas så läser jag gärna på hennes sida, rekommenderas starkt!! Maria tillsammans med Karin har startat en grupp på FB, ”Mitt Bästa Jag – projektet” som jag tänkte jag ska hänga på och jobba lite med mig själv med denna hjälp.

Motivation, Medkänsla och Möjlighet är ord att ta med på resan.

Kanske kommer jag dokumentera här lite vad jag känner och vad som händer, utformningen är inte på plats hos mig än……börjar med att skriva lite på vad jag vill uppnå i en ny skrivbok och tydligen här 😉

1. Vana: Regelbunden fysisk aktivitet  Vinst: Starkare kropp, piggare hjärna Hinder: Dålig planering, ”latmasken”, att det inte är kul.

2. Vana: Äta i ett lugnt tempo Vinst: Hinna njuta av maten, känna mättnadskänsla     Hinder: Att jag inte är medveten när jag äter utan tex surfar, Dålig tidsplanering

3. Vana: Gluten & Mejerifritt, Vinst: Inget/mindre sug, glad mage, inget eksem Hinder: Att vara bortbjuden på middag och alltid vara förberedd/informerad om vad som ska ätas.

Kommer nog mer om dessa punkter med tiden, hoppas ni tycker att detta kan vara intressant och kanske hänger ni på ni oxå!!